Bestilling

CHRISTIANIA SKREDDERSØM - SKREDDER I OSLO

Ring 472 58 478 eller send e-post til jan@christianiaskredder.no. Avtal alltid dag og klokkeslett først. Fint om du har en idè om hvordan du ønsker ditt antrekk. Stort sett alt er mulig.

Møter kunder i Trondheimsveien 11 fra kl 10 til 19 mandag - fredag. Lørdag til kl 17. Leveringstid er ca 4 - 5 uker.

Alle avbildede modeller i vår katalog kan lages i de fleste farger og stoffer. Finner du et design på Internett som du liker, ta med med bilde så lager vi tilsvarende.

Kjøpsbetingelser
- Ca 50% av samlet sum betales som forskudd/ depositum før ordren iverksettes. Ordren anses som bindende når depositum har kommet på konto.
- Si fra om du har en deadline (bryllup, utenlandsreise etc).
- Sluttsum/faktura betales ved levering. Dvs restbeløpet må være på konto før klærne tas med.

Bankoverføring foretrekkes, men tar Visa og MasterCard. Kortgebyr er 2% pga kortselskapets regler. Gi beskjed om du ønsker å betale med kort da gebyret tas med på faktura.

Tilpassing:
Du må komme til fitting ihvertfall to ganger. Bor du langt fra Oslo, er det mulig å ta hele tilpassingen i løpet av f.eks. en lørdag. Om det ikke kan ordnes med fitting, forbeholder vi oss retten til å lage nye klær innen deadline. Har kunden fått levert det han har bestilt, etter sine mål og i ønsket farge og design, anser vi vår del av avtalen som overholdt.For deg som vil ha noe spesielt