Bestilling

CHRISTIANIA SKREDDERSØM - SKREDDER I OSLO

Ring 472 58 478 eller send e-post til jan@christianiaskredder.no. Avtal alltid dag og klokkeslett først. Lokalet er lite og da slipper man kø og ventetid. Fint om du har en idè om hvordan du ønsker ditt antrekk. Stort sett alt er mulig. Daglig leder kan hjelpe deg.

Møter vanligvis kunder i Trondheimsveien 11 fra kl 10 til 19 mandag - fredag. Lørdag til kl 17. Leveringstid er ca en måned. I "nødstilfeller" har vi levert på to uker. Har du vansker med å komme deg ut, tar vi med stoffer og målebånd og drar hjem til deg.

Alle avbildede modeller i vår katalog kan lages i de fleste farger og stoffer. Finner du et design på Internett som du liker, ta med med bilde

Kjøpsbetingelser
- Ca 50% av samlet sum betales som forskudd/ depositum før ordren iverksettes. Ordren anses som bindende når depositum har kommet på konto.
- Levering innen fire uker. Si fra om du har en deadline (bryllup, utenlandsreise etc).
- Sluttsum/faktura betales ved levering. Dvs restbeløpet må være på konto før klærne tas med.

Bankoverføring foretrekkes, men tar Visa og MasterCard. Tillegg gebyr på kort er 2%. Gi beskjed om du ønsker å betale med kort da gebyret tas med på faktura.

Tilpassing:
Du må komme til fitting ihvertfall to ganger. Bor du langt fra Oslo, er det mulig å ta hele tilpassingprosessen i løpet av f.eks. en lørdag. Om det ikke kan ordnes med fitting, forbeholder vi oss retten til å lage nye klær innen deadline. Har kunden fått levert det han har bestilt, etter sine mål og i ønsket farge og design, anser vi vår del av avtalen som overholdt.For deg som vil ha noe spesielt