Bestilling

BESTILLING - CHRISTIANIA SKREDDERSØM - SKREDDER I OSLO

Kom gjerne og se på stoffer først.Ta kontakt på telefon 472 58 478 eller send en e-post til jan@christianiaskredder.no. Avtal alltid tid først. Lokalet er lite og da slipper man kø og ventetid. Fint om du har en idè om hvordan du ønsker ditt antrekk. Stort sett alt er mulig. Daglig leder kan hjelpe deg.

Møter vanligvis kunder i Trondheimsveien 11 fra kl 10 til 18 mandag - fredag. Lørdag til kl 16. Søndag kan vi møtes i Parkveien 7. Avtal da da senest dagen før innen kl 16. Leveringstid er maks en måned. I "nødstilfeller" har vi levert på to uker. Har du vansker med å komme deg ut, tar vi med stoffer og målebånd og drar hjem til deg.

Alle avbildede modeller i vår katalog kan lages i de fleste farger og stoffer. Finner du et design på Internett som du liker, ta med med bilde

Kjøpsbetingelser
- 50% av samlet sum betales som forskudd/ depositum før ordren iverksettes. Ordren anses som bindende når depositum har kommet på konto.
- Levering innen fire uker. Si fra om du har en deadline (bryllup, utenlandsreise etc).
- Sluttsum/faktura betales ved levering. Dvs restbeløpet må være på konto før klærne tas med.

Du kan betale med bankoverføring, Vipps, Visa og MasterCard. Tillegg gebyr på kredittkort 2%.

Tilpassing:
Når du prøver klærne, må det ofte justeres litt her og der. Dette er inkludert. Om det ikke kan ordnes med fitting, forbeholder vi oss retten til å lage nye klær innen deadline. Har kunden fått levert det han har bestilt, etter sine mål og i ønsket farge og design, anser vi vår del av avtalen som overholdt.For deg som vil ha noe spesielt