Noen kunders ordrer

OLD FASHION

1800-look.JPG

En av mine kunder ønsket noe spesielt til sitt bryllup. Hans idè var et antrekk fra 1800-tallet, og sammen ble vi enige om dette. Hatten er kjøpt et annet sted...


Tight vest

Vest.JPG

Cashmere vest med kontrast sømmer.


Spesiell smoking

Anders-i-smoking-web.jpg

Brudgommen bestilte dress, vest og skjorte med studs. Kjøpte etterpå dress med samme detaljer.


"SKAL VI DANSE"

DSC_0001.JPG

En av proffdanserne i TV-programmet "Skal vi danse" fikk laget smoking. Her er det bare vesten som er med på bildet. Til opplysning ble også smokingjakken fin.


SJAKETT MED SKJORTE

Sjakett.JPG

Storfornøyd svenske nettopp ferdig med fitting av sin fine sjakett i cashmere ull. Noen millimeter ut og inn her og der - standard fitting. Må til for at klærne skal sitte perfekt til akkurat den kunden.


BRYLLUP FOR VIDEREKOMNE

LM1A6781_3.jpg

Vår mann i rallymiljøet fikk tid til å gifte seg mellom billøpene. En av de mer krevende kreasjoner vi har laget. Men det ble meget bra resultat.


Daglig leder i silkedress

Mars_2019.JPG

Jakke i silke, bukse i cashmere ull. Collar pin i skjortekragen.


SLIM-FIT

Latvia_2.jpg

Hvit slimfit bryllupsdress. Fikk tilsendt dette bildet av en lykkelig mann som giftet seg i Latvia. Bruden var også happy på sin manns vegne.


LANG JAKKE MED MANDARIN KRAGE

Bryllup.jpg

Antrekk laget fullstendig etter brudgoms ønsker om detaljer. Royal Ascot sjakettrygg.


HJEMMEBESØK/ HANDIKAPPET

Slagrammet.JPG

For kunder som ikke kommer seg ut, kommer vi gjerne hjem til dem. Her har vi en hyggelig kar som ønsket seg pin stripe cashmere dress. Han har vansker med å bevege seg, men det er ingen hindring for å handle skreddersydde klær hos oss.


TWEED DRESS

Tweed.jpg

Tweed dress med vest. Skjorte med krage i "gammel" stil. Perfekt passform. Kan selvsagt lages i alle andre stoffer enn tweed også.


Army coat - World War 1

Army_coat.jpg

Britisk militærfrakk. Tweed ull. Fint vinterstid. Masse skjulte detaljer. Eksempel på hva vi kan lage ut fra et bilde kunden har med. Ermene kan brettes ned og man kan også varme hendene i stikklommer.


TITTEL

12._mann.jpg

Skuespiller i "Den 12. mann" fikk laget seg smoking etter eget ønske om design. Premierefest.


Dobbeltspent blazer med gullknapper

Messaging1542044885293.jpg

Dette er laget av vårt dyreste stoff: Vitale Barberis Canonico som brukes av bl.a. Armani i sine top notch dresser. Bemberg spesialfôr for å holde kroppen kjølig. Kun det beste for denne kunden. Stil må man ha.For deg som vil ha noe spesielt